İTSO heyetinden Ev İnegöl Mobilya AVM çıkarması


Gündem 6.06.2021 20:00:00 0
İTSO heyetinden Ev İnegöl Mobilya AVM çıkarması

 

Bursanın İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İnegöl’de yeni hizmete geçen Ev İnegöl Mobilya AVM’yi ziyaret etti.

 

BURSA (İGFA) - Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Mobilyanın başkenti olan ilçemizin gelişimi adına her geçen gün yeni bir hizmete şahit olmaktayız. Bugün de kısa süre önce yapımı tamamlanarak hizmete açılan Ev İnegöl Mobilya AVM’yi ziyaret ederek mağazalarımızı inceledik ve firma sahiplerimizle istişarelerde bulunduk. 124 bin metrekare kapalı alana sahip olan Ev İnegöl Mobilya AVM’nin 67 bin metrekarede show room alanı bulunuyor ve bu alanda toplan 116 üretici firmamızın mağazası yer alıyor. Firmalarımızın tamamının üretici firmalar olması Ev İnegöl Mobilya AVM’ye ayrı bir hava katmış durumda. Bu firmalarımız ihracat ve toptan satış hedefi doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiriyor. İnegöl’ün yeni çekim merkezlerinden bir tanesi olacağını düşünüyoruz” dedi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!