İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVKEKİLİ DR. AYLİN CESUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Siyaset 12.05.2021 16:38:00 0
İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVKEKİLİ DR. AYLİN CESUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVKEKİLİ DR. AYLİN CESUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bugüne kadar 5 milyondan fazla vatandaşımızın hastalanmasına, 43 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan salgınla buruk geçen bir mübarek Ramazan ayını daha geride bıraktık. Sahip olduğumuz nimetlerin değerini ve israftan kaçınmanın önemini bir kez daha öğrendiğimiz bu yılki Ramazan’ı her zamankinden daha fazla maneviyatla, daha fazla birbirimize kenetlenerek geçirdik. Mübarek Ramazan Ayı’nın sonunu bizlere gösteren ve bizleri Bayram’a ulaştıran Yüce Allah’a şükürler olsun.

Bir önceki Ramazan Ayı’ndan bu yana, işini kaybeden, gelirinden olan pek çok vatandaşımız oldu. Geçim sıkıntısı yaşayanların sayısı arttı, yoksulluk yayıldı. Nice vatandaşımız yarı aç gezerek, elinde olanla yetinmeye çalıştı. Oruç ibadetimizle, bu ayda yokluk, fakirlik ve hatta açlık içerisinde yaşayanları daha çok anladık, herkesin kesesine göre verdiği fitre ve yardımlarla nice kardeşimizi sevindirdik ve Ramazan’ın huzuruna milletçe beraber erdik, millet olarak dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimiz güçlendirdik.

Bu sene iftarlarımızı eş dostla, büyük ailemiz ve akrabalarımızla, vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahipleri ile beraber açamadık ancak aynı sofrada oturamasak da birbirimiz için ettiğimiz dualarla ve yapabileceğimiz kadarıyla yardımlarla, sahip olduğumuz dostluk ve kardeşlik bağlarını ilerlettik.

Bu Ramazan Bayramı’nda bizlere düşen son görev; kırgınlık ve küskünlükleri geride bırakıp birlik ve beraberliğimizi artırarak huzur dolu bir bayram geçirmektir. Salgın sebebi ile eski bayramların kalabalıklığı ile gelen tatlı telaşı ve sevinci yaşayamayacak olsak da; aile büyüklerimizden, evlat ve torunlarımızdan ayrı geçirecek olsak da telefonlarımızda seslerimizi duyacak, yüzlerimizi görecek, bir sonraki bayramda yeniden bir araya gelme umuduyla bayramlaşacağız.

Milletimizin huzur ve barışa kavuştuğu, ekonomik sorunlar nedeniyle, işsizlik ve yoksulluk nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulduğu, dertlerin çözülebildiği ve çözüldüğü bir Türkiye hayal ediyor ve bunun için çalışıyoruz.

Doğru bir salgın yönetimi ile vatandaşlarımızın hastalıktan artık ölmediği, hastalanarak acı çekmediği, hastalıklar sebebi ile sevdiklerinden uzak kalmadığı, vatandaşlarımızın yeniden çalışabildiği, iş yapabildiği, dükkanını, tezgahını, atölyesini, fabrikasını yeniden açabildiği bir Türkiye’ye en kısa süre içinde kavuşmak dileğimizdir ve hedefimizdir.

Bu süreçle ilgili düşüncelerimizi ve eksiklikleri salt muhalefet etmek için değil, her defasında tek bir can daha kaybolmasın, sağlık çalışanlarımızın çektiği sıkıntılar son bulsun, tek bir vatandaşımız aç kalmasın, işinden olmasın diye söyledik.

Pandemide süreç uzadıkça, ekonomik sıkıntıların arttığını gördük, vatandaşlarımızın çektiği zorlukları gördük ve devlet vatandaşlarımıza destek olsun istedik. Bunları milletimizin bize verdiği sorumlulukla söyledik ve vatandaşlarımız için destek istemeye de, doğruları söylemeye de, yetkililere yardımcı olacak önerilerde bulunmaya da devam edeceğiz.

Sorumluluğumuzun farkındayız ve milletimizin İYİ olması için de azimliyiz. Yine milletimizden aldığımız güçle, kararlı ve inançlıyız.

O inançla milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kendimize, milletimize güveniyoruz. Gücümüzü milletimize olan güvenimizden ve Yüce Allah’a olan inancımızdan alıyoruz. Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, Yüce Allah’a, milletimize ve insanlığa bir kez daha yardım etmesi için sığınıyoruz.

Yüce Allah’tan, vatan toprakları için can veren şehitlerimize Rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabır ihsan etmesini, Gazilerimize uzun sağlıklı ömürler vermesini diliyoruz.

Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, Yüce Allah’ın bizlere sunduğu nimetler için şükrediyor, sağlık ve barış dolu nice Ramazanları yeniden birlikte geçirmeyi diliyorum.

Sevgi ve saygılarıma,

Dr. Aylin Cesur – İYİ Parti Isparta Milletvekili


Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
UNDP Türkiye'den 'iklim eylemi' daveti UNDP Türkiye'den 'iklim eylemi' daveti
Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek
Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme
Adıyaman'da firari zanlı yakalandı Adıyaman'da firari zanlı yakalandı