İYİ Parti Kayseriden gençlik projesi


Gündem 15.11.2021 08:30:00 0
İYİ Parti Kayseriden gençlik projesi

İyi Parti Kayserinin Kocasinan Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Metin Tokdemir ve Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Esenyel Başkanlığında üniversite öğrencilerine destek olmak adına “Bir Çay Bir Simit de Sizden Olsun” isminde proje başlattılar.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'nin Kocasinan Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkanı Metin Tokdemir, ülkenin ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğini kaydederken, "Bu zor zamanlara rağmen gençlerimiz bizlerle yol yürümekten, bize vakit ayırmaktan çekinmiyor. Aynı zamanda tüm bu öğrenciler çalışarak, ek iş yaparak okumaya çalışmaktalar. Bu gençlerimiz hem okuyup hem çalışıp bir de tek boş vakitlerini partimize ayırarak gösterdikleri fedakârlıklar paha biçilemez durumdadır.” dedi.

Metin Tokdemir, “Hal böyle iken, gençlerimiz partimizin bel kemiği iken yaşadıkları zorlukları hafifletmek ve gençlerimizin bizle yürüdüğü yolda onlara yardım etmek adına "Bir Çay Bir Simit de Sizden Olsun" diyerek bir proje başlatmak istedik. Bu projenin tek amacı bu gençlerimizin böylesi zor bir durumda daha fazla zorlanmamaları, düşünmeleri gereken tek şeyin ülkemizin ve kendi gelecekleri olmaları gerektiğidir. Projemiz her ayın ilk haftası olacak şekilde Kocasinan Gençlik politikaları Başkanlığımızca oluşturulacak havuzda gençlerimize maddi olarak destekler toplanacak ve eşit şekilde gençlerimizin hesabına yatırılacaktır. Şimdiden tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Esenyel "Bizler gençler olarak bizlere her zaman gelecek sizlerin denilmektedir. Biz gençler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere söylediği gibi 'Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.' sözlerini kendimize hedef olarak belirledik. Biz gençlere eğitimlerimlerimiz aldığımız dönemlerde "Biz Çay Bir Simit'de Sizden Olsun" diyerek Projemize desteklerin, esirgemeyen büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı