İzmir Aliağa Pazarına kısıtlama düzenlemesi

İzmirde Atatürk Mahallesi kapalı pazar yerinde cumartesi günleri kurulan Aliağa Pazarı, hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle yeni bir karar alınıncaya kadar cuma günleri açılacak.


Gündem 1.04.2021 14:30:00 0
İzmir Aliağa Pazarına kısıtlama düzenlemesi
İZMİR (İGFA)- İçişleri Bakanlığı, Koronavirüs yayılımındaki artış nedeniyle İzmir genelinde hafta sonları; cuma günleri saat 21.00’de başlayarak cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması kararı aldı. Hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Aliağa Pazarı Cuma günleri kurulacak. Aliağalı vatandaşlar pazar alış verişlerini 2 Nisan Cuma günü kapalı pazar yerinde kurulacak Aliağa Pazarından yapabilecek. Helvacı ve Yeni Şakran’daki pazarlar da cuma günü vatandaşların hizmetinde olacak.    

HES KODU SORGULAMASI

Pazarcı esnafı pazar alanına HES kodu sorgulamasının ardından alınacak. Pazar yerlerinde Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gün içerisinde hem vatandaşlara hem de esnafa maske ve sosyal mesafe kuralları anonslarla hatırlatılacak. Zabıta ekipleri tarafından sık sık denetimler gerçekleştirilecek. Pazar yeri girişlerinde Aliağa Belediyesi El Dezenfektan Üniteleri de her zamanki gibi hazır bulundurulacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı