İzmir Aliağa sahilinde yaz temizliği


Gündem 22.05.2021 13:30:00 0
İzmir Aliağa sahilinde yaz temizliği

İzmirde çevre mahallelerde temizlik ve bakım çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, Çakmaklı Mahallesi’nde sahil bölgesinde yaz temizliği yaptı.

İZMİR (İGFA) - Mahallede vatandaşlardan ve muhtarlıktan gelen talepleri değerlendiren Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Çakmaklı Mahallesi genelinde yaptığı bakım çalışmalarının yanı sıra yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte sahil bölgesinde temizlik, bank boyama ve çim bakımı gibi çalışmalara ağırlık verdi.

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu dile getiren Çakmaklı Mahallesi Muhtarı Ahmet Kahraman, “Gencelli mevkiinde, Belediyemizin planlamış olduğu şekilde hem bahar hem de yaz temizliği son sürat devam ediyor. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, eksik olmasınlar. Halkımız da çok memnun, ilaçlama yapılıyor, çöpler toplanıyor, alt yapıda bir sorun yok. Her şey gayet güzel devam ediyor” dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor