İzmir Aliağa yüzme kurslarını başlatıyor


Gündem 2.07.2021 14:00:00 0
İzmir Aliağa yüzme kurslarını başlatıyor

İzmir Aliağa Belediyesi tarafından projelendirilerek vatandaşın hizmetine sunulan Aliağa Gençlik Merkezi’nde çocuklara yönelik yüzme kursu kayıtları 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlıyor.

İZMİR (İGFA) - Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çocuklara ve gençlere armağanı olan Aliağa Gençlik Merkezi, pandemi sonrası gençleri ve çocukları buluşturmak için kapılarını yüzme kurslarıyla açıyor. Yarı olimpik yüzme havuzunda yaz kurslarına katılmak isteyen 5 – 15 yaş arasındaki çocuklar 5-6-7-8 ve 9 Temmuz tarihlerinde 10:00 – 17:00 saatleri arasında Aliağa Gençlik Merkezi’ne başvurabilecekler. Başvurular 360 kişilik kontenjanla sınırlı tutulacak.

Kursların ilk aşamasında çocuklara; suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzmenin temel eğitimleri aktarıldıktan sonra yüzmenin farklı teknikleri öğretilecek. Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek kurslarda çocuklar, hem yüzme öğrenecek hem de tatillerini spor yaparak değerlendirecek. Yaz ayı yüzme kursları eylül ayında son bulacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı