İzmir Bergamada, çocuklar tiyatro ile buluşuyor


Gündem 4.11.2021 12:30:00 0
İzmir Bergamada, çocuklar tiyatro ile buluşuyor

Bergama Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılan proje ile ilçe merkezine uzak olan kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara tiyatro izleme fırsatı sağlandı.

İZMİR (İGFA)-  Bergama Kültür Merkezi’nde sahne alan çocuk tiyatrolarına merkez mahallelerde olduğu gibi kırsal mahallelerde oturan çocuklarında gelebilmesi için bu projeyi yaşama geçirdiklerini ifade eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "İlçe merkezimize uzak olan birçok kırsal mahalleye sahibiz. Bu mahallelerimizde oturan çocuklarımız istedikleri her zaman sosyalleşme fırsatı, tiyatro izleme fırsatı ne yazık ki bulamıyorlar.

Bizde belediye olarak, yarınımızın teminatı çocuklarımıza tiyatro sevgisini kazandırmak, hem de tiyatro oyunu izlemelerine olanak sağlamak için bu projemize start verdik. Kırsal mahallelerde bulunan çocuklarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz işbirliğinde, belediyemiz araçları ile Kültür Merkezi’mize getirip, sahne alan çocuk oyunlarımızı izletiyoruz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz