İzmir Bergamada Zeytinparkta zemin temizliği


Gündem 2.11.2021 14:00:00 0
İzmir Bergamada Zeytinparkta zemin temizliği

Bergama Belediyesi tarafından yapımına başlanan Zeytinpark’ta zemin temizliği tamamlandı. Toplam 37 bin m2 alan ile 7’den 70’e bütün Bergama’ya hizmet verecek olan Zeytinpark yapımında sırada imalatlar var.

İZMİR(İGFA)-  Zeytinpark’ın tamamlanmasıyla birlikte yıllardır atıl bir vaziyette Bergama’nın merkezinde bekleyen bir alanın vatandaşların hizmetine sunulacağına dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Vakıf zeytinliği olarak bilinenalan yıllardır atıl bir vaziyette bekliyor. Üstelik bu alan birçok zamanlar istenmeyen durumlarla karşı karşıya kaldı. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız zeytinliğin içerisinden istenmeyen durumlara karşı korkar hale gelmiş, içki içilen, çöp atılan bir alana dönüşmüştü” dedi.

Başkan Koştu, Vakıf Zeytinliği için yaptıkları Zeytinpark Projesi ile bu alanın korkulan bir alan olmaktan çıkacağına ve Bergama’ya şehrin merkezinde hizmet eder hale geleceğini söyledi. 


Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret