İzmir Bosna Sancak Derneği, Zavidoviçi Belediyesi tarafından ziyaret edildi

Zavidoviçi Belediye Başkanı Dr.Haşim Mujanoviç heyeti ile beraber, İzmir Bosna Sancak Derneğni ziyareti etti. Ziyaret sırasında Başkan Mujanoviçin bölgede yaptığı yardımlara tanındığı belirtildi.


Gündem 5.10.2021 12:30:00 0
İzmir Bosna Sancak Derneği, Zavidoviçi Belediyesi tarafından ziyaret edildi

İZMİR(İGFA)-  İzmir Bosna Sancak Derneği’ni ziyaret eden Mujanoviç, “Biz de belediye olarak sizlerle ortak sosyal ve kültürel projeler hazırlayacağız. Birlikte çeşitli faaliyetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Ayrıca sizlerin aracılığıyla Türk yatırımcıyı Bosna Hersek'e davet ediyoruz” dedi.

Ziyaret esnasında konuşan İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, “Dernek olarak bizler yakın zamanda Orta Bosna'da meydana gelen sel felaketinde felaket zedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli çalışmaları yaparak destek vermiştik. Zavidoviçi Belediyesi de orta Bosna da bulunuyor bizler İzmir Bosna Sancak Derneği olarak birlikte sosyal ve kültürel projelere birlikte imza atacağımızı ve çok güzel projelerin ortaya çıkacağını düşünüyorum. Dernek olarak bizler Boşnak’ların yaşadığı her yere ulaşmaya ve yardım etmeye çalışıyoruz” dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı