İzmir Bostanlıda çocuklar Cumhuriyet Bayramını kutladı


Gündem 28.10.2021 11:30:00 0
İzmir Bostanlıda çocuklar Cumhuriyet Bayramını kutladı

İzmirin Bostanlı ilçesinde bulunan Çilek Gündüz Bakım Evi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98.yılını coşkuyla kutladı.

İZMİR(İGFA)-  Cumhuriyet insanlara eşit haklar ve özgürlük kazandırmaktadır diyen 'Çilek Gündüz Bakım Evi' çocuk gelişim uzmanı ve kurum müdürü Ceylan Akkaymak, "Kurum olarak 19 yıldır Atatürk ilke ve inkılaplarından yola çıkarak yetiştirdiğimiz çocuklarla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılını büyük coşku ve sevinçle kutladık.

 Son olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünü söylemek istiyorum, 'Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.' Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi. 


Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı