İzmir Bucada Kurtalan Ekspres performansı


Gündem 14.11.2021 16:30:00 0
İzmir Bucada Kurtalan Ekspres performansı

Barış Manço ve Cem Karaca’ya eşlik eden efsane müzik topluluğu Kurtalan Ekspres Buca’da yeni açılan ve işletmeciligini Fikret Sarıoğlu, Vedat Yavuz ve Cemil Ağırbaşerin yaptığı BAND-ROLL sahnesinde izleyicilerle buluştu.

İZMİR (İGFA) - Konsepti ile dikkati çeken mekanda sahne alan yarım asırlık Kurtalan Ekspres performansı ile göz doldurdu.

2009 yılında Bahadır Akkuzu’yu yitiren ünlü topluluk, Bas Gitar’da Ahmet Güvenç, Davulda Cihangir Akkuzu, Klavyede Bülent Güven, Gitarda Gür Akad ile sahneye çıkarken, solistleri Devrim Altanay ile geçmişi bugüne taşıdı.

2011 yılında Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'yu anma adına Kurtalan Ekspres'in çaldığı ve başka şarkıcıların vokal yaptığı “Göğe Selam” adlı albüm çıkaran Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu ve vefatına kadar birlikte çalıştığı grup ismini Haydarpaşa - Kurtalan hattında çalışan Kurtalan Ekspresi'nden alıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı