Gündem

Gündem Haberleri

İzmir ÇAGÖR dur durak dinlemiyor

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) destek verdiği, Görme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde düzenlenen Futbol B1 Deplasmanlı Sesi Görenler Futbol 1. Liginde tek Ege temsilcisi olarak mücadele eden İzmir Çağdaş Görmeyenler Spor Kulübü, ligin 8. haftas


Gündem 11.10.2021 11:00:00 0
İzmir ÇAGÖR dur durak dinlemiyor

İZMİR (İGFA) - Görme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde düzenlenen Futbol B1 Deplasmanlı Sesi Görenler Futbol 1. Ligi mücadelesinde, Hasan Şatay’ın 3, Oğuzhan Yokuş’un 2 gol attığı mücadelede İzmir Çağdaş Görmeyenler Spor Kulübü, Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi. Bu sonuçla ligde 8. maçını geride bırakan İzmir Çagör 19 puana ulaşarak liderlik ünvanını sürdürdü. 

8 maçta 21 gole ulaşan Milli Futbolcu Hasan Şatay gol krallığı yarışında zirvedeki yerini korudu. Şampiyonluk yolunda ligin ilk haftalarından itibaren şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Ege temsilcisi sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için adım adım ilerliyor.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.