İzmir Çiğlide "Sağlıklı Kentleşme" Protokolü imzalandı


Gündem 19.10.2021 12:00:00 0
İzmir Çiğlide

Çiğli Belediyesi ile Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, sağlıklı kentleşme, sürdürülebilir ve yaşam kalitesi yüksek bir kent inşa etmek amacıyla Mesleki Denetim ve Teknik iş birliği protokolüne imza attı.

İZMİR(İGFA)- Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, imzalanan protokol çerçevesinde Çiğli Belediyesi tarafından yürütülen “Çiğli İklim Eylem Planı” sürecine de paydaş olarak katkı sağlayacak.

İmza töreninde konuşan Başkan Gümrükçü, “Önemli çevre sorunları ile karşı karşıya olan ve afet riski bulunan Çiğlimizin sıkıntılarını katılımcı belediyecilik anlayışıyla çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, benim de üyesi olduğum TMMOB’nin bağlı odaları ile iş birliğimizi geliştiriyoruz. Son olarak, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile Mesleki Denetim ve Teknik iş birliği protokolüne imza attık. Sürece olan katkılarından ötürü Sayın Helil İnay Kınay ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı