Gündem

Gündem Haberleri

İzmir Çiğliye 4 bronz madalya


Gündem 2.11.2021 12:00:00 0
İzmir Çiğliye 4 bronz madalya

İzmir bağlı Çiğli Belediyesi Taekwondo takımı Ankara’da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonasından 4 bronz madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attı.

İZMİR(İGFA)- Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonasında 28 Ekim-1 Kasım 2021 tarihleri arasınd mücadele eden Çiğli Belediyesi Taekwondo sporcuları, Çiğli’ye 4 bronz madalya ile döndü. 30 yaş üstü takımlar kategorisinde Şahin Altun, Ali İlgün ve İsmail Kökçü ile mücadele eden Çiğli Belediyesi Taekwondo takımı, şampiyonayı 3 tamamlayarak 3 bronz madalya kazandı. Ferdi kategorisinde de yarışan Ali İlgün Türkiye 3.’sü olarak bir bronz madalyayı daha
boynuna taktı.

Çiğli Belediyesi sporcularının ülkemizde ve uluslararası mecrada kendilerinden söz ettirmeye devam edeceklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Sportif anlamda hayata geçirdiğimiz yatırım ve çalışmaların meyvelerini toplamaya başladık. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı’ndaki şampiyonluğun üzerine taekwondo şampiyonasında kazandığımız 4 bronz madalya mutluluğumuzu ikiye katladı. Sporcularımıza ve hocalarımıza Çiğlimize yaşattıkları bu gurur için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 


ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!