Gündem

Gündem Haberleri

İzmir’de Eğirdir'de Var


Gündem 21.10.2019 00:07:00 0
İzmir’de Eğirdir

İzmir’de Eğirdir'de Var

Eğirdir Belediyesi-Süleyman Demirel Üniversitesi ve Gerontologlar Derneği iş birliği ile İzmir fuarında bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresine stant açıldı.

Fuarla ilgili bilgi veren SDÜ Eğirdir Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm başkanı Öğr.Gör. Faruk Yaşar Gürdal yapmış olduğu açıklamasında “17-19 Ekim tarihlerinde İzmir Fuar alanında yaşlılık ve yaşlanma konusunda çalışan Dünyanın dört bi yanından gelen bilim insanları, ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen uygulama hizmetlerinde çalışan kurumlar ve sivil toplum kuruluşları çalışmalarını anlatacaklar; bizlerde ilçemiz Eğirdir’de pozitif bir iş birliği içerisindeyiz üniversitemizde yürüttüğümüz çalışmaları belediyemiz ile ortak olarak uygulamaya döndürebiliyoruz şimdi birde derneğimiz mevcut amacımız ilçemizi yaşlılık konusunda en iyi yapmak; bu konuda coğrafyamızı canlandırmak istiyoruz. Bizlere herzaman destek olan Sayın Rektörümüz Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı’ya , belediye başkanımız Veli Gök’e ve Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Deniz Türköz Altuğ’a teşekkür ederim” dedi.

Fuar cumartesi günü kadar İzmir Fuarında (İzfaş) devam edecek.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü