İzmir’de ‘Kristal Flamingo’lar sahiplerini buldu


Gündem 3.07.2021 18:30:00 0
İzmir’de ‘Kristal Flamingo’lar sahiplerini buldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Kültür Kenti İzmir” hedefi doğrultusunda ilk kez düzenlenen İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde “Kristal Flamingo”lar sahiplerini buldu.

İZMİR (İGFA) - En İyi Film Ödülünü Ölü Ekmeği filmi ile Reis Çelik aldı. Çelik’e ödülünü veren Başkan Tunç Soyer, kültür ve sanata desteği artırarak sürdüreceklerini belirterek, “Bu sadece başlangıç. Bunu büyütmeye kararlıyız. İzmiri sadece Türkiyenin değil, bölgenin en güçlü sinema merkezlerinden biri yapmak istiyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği “İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali”, “Kristal Flamingo” ödül töreniyle sona erdi. En İyi Film Ödülünü Ölü Ekmeği filmi Reis Çelik kazandı.

usal Film seçkisinde yer alan 11 filmden ödül alanlar şöyle oluştu:

En İyi Ses Tasarımı: Mimaroğlu – Yönetmen Serdar Kökçeoğlu
En İyi Özgün Film Müziği: Ah Gözel İstanbul – Yönetmen Zeynep Dadak – Besteci Erdem Helvacıoğlu
En İyi Erkek Oyuncu Ödülü: Nasipse Adayız – Ercan Kesal
En İyi Kadın Oyuncu Ödülü: Aşk, Büyü, vs – Selen Uçar ve Ece Dizdar
Jüri Özel Ödülü: Mimaroğlu – Yönetmen – Serdar Kökçeoğlu

Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla