İzmir Efes Selçuk Belediyesi, yerel eşitlik çalışmalarına devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Örnekköy Sosyal Projeler Merkezi’nde düzenlediği, "Yerel Eşitlik Eylem Planı" toplantısına Efes Selçuk Belediyesi de katılım sağladı.


Gündem 7.10.2021 12:30:00 0
İzmir Efes Selçuk Belediyesi, yerel eşitlik çalışmalarına devam ediyor

İZMİR(İGFA)- İzmir’in Kadın Dostu Kent anlayışını ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda" Yerel Eşitlik Eylem Planı" konuşuldu.

Kadınların katılımını arttıran projelerin konuşulduğu toplantıya ilçe belediyeleri,
akademisyenler, kadın sivil toplum kuruluşlarının ve kent konseyleri temsilcileri katıldı.Efes Selçuk Belediyesi, geçtiğimiz Mart ayında belediye meclisinden çıkan kararla Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlanması ve Yerel Eşitlik Birimi kurulması için karar aldı.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı