İzmir Efes Selçukta "Cumhuriyet Işıkları" Fener Alayı


Gündem 27.10.2021 18:00:00 0
İzmir Efes Selçukta

Efes Selçuk’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak. 28 Ekim günü başlayacak kutlamalara Efes Selçuklu çocuklardan oluşacak olan “Cumhuriyetin Işıkları” Fener Alayı damga vuracak.

İZMİR(İGFA)- Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98 Yılı sebebiyle Efes Selçuk’ta düzenlenecek özel etkinliklerle Cumhuriyet coşkusu kentin dört bir yanını saracak.

28 Ekim Perşembe günü başlayacak kutlamalar kapsamında saat 20.00’de Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda Araştırmacı Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı “Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk ve Cumhuriyet” adlı tiyatral konferansa konuşmacı olarak katılacak.

29 Ekim akşamı saat 18.15’te “Cumhuriyetin Işıkları” Fener Alayı Atatürk Anıtı önünden başlayacak. Cumhuriyet Bayramı Özel Konserleri kapsamında ayrıca İstasyon Meydanı’nda 19.30- 22.3 saatleri arasında DJ Erdem, 20 – 22.3 saatleri arasında Siegburg Caddesi İncesaz Müzik Grubu ve 20.00- 0 saatleri arasında Anton Kallinger Caddesi’nde Çağatay- DJ Erdem Cumhuriyet coşkusunu müzikle kent sokaklarına taşıyacak.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor