İzmir Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde, doğal beslenme anlatıldı


Gündem 5.11.2021 15:30:00 0
İzmir Efes  Tarlası Yaşam Köyü’nde, doğal beslenme anlatıldı

Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde, “Mevsiminde Doğal Beslenme ve Bağışıklık Sistemini Güçlendirme Yolları” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Dicle Dilan Salman katılımcılarla mevsiminde doğal beslenmenin önemi ve bağışıklık sistemini güçlendiren etmenler üzerine önemli bilgiler paylaştı.

İZMİR (İGFA)- Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde, "Mevsiminde Doğal Beslenme ve Bağışıklık Sistemini Güçlendirme Yolları" konulu söyleşiye katılan Diyetisyen Dicle Dilan Salman,  " Doğal beslenmek ve mevsiminde beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarını daha fazla karşılıyor" dedi.

Salman, "Trans yağ ve şekerden uzak, tam tahıllı, bitkisel proteinlerden zengin sebze ve meyve içeren tabaklarla bağışıklık sistemini güçlendirebiliriz. Tabağımıza baktığımızda tek renk varsa orada bir sorun vardır O yüzden renkleri arttırmak, biraz yeşil katmak, biraz mor sebzeleri katmak, biraz tahıl eklemek, kuru baklagiller eklemek, eğer et tüketiyorsak biraz et eklemek, tabağımızı renklendirecek ve bu sayede belki üstlerine baharat eklemek eğer mide problemi yoksa bağışıklık sistemimizi geliştirmiş olacağız hem de sağlıklı bir vücuda sahip olabileceğiz" dedi.


Tugay'dan Göztepe'ye yeşil ışık Tugay'dan Göztepe'ye yeşil ışık
Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti! Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
CSO Denizlililer için sahne aldı CSO Denizlililer için sahne aldı
İstanbul'da coşkunun finali Üsküdar'da oldu İstanbul'da coşkunun finali Üsküdar'da oldu