İzmir Efeste Ferahlı Cafe ve Efesium Hediyelik Eşya dükkanı açıldı


Gündem 30.10.2021 14:00:00 0
İzmir Efeste Ferahlı Cafe ve Efesium Hediyelik Eşya dükkanı açıldı

İzmire bağlı Efes Selçuk’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ahmet Ferahlı Parkı’nda bulunan Ferahlı Cafe ve Efesium Hediyelik Eşya Dükkânı’nın açılışı gerçekleşti.

İZMİR (İGFA) - Vals gösterisi ile başlayan açılışta bir konuşma yapan İzmir'e bağlı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel,  geçmişte bu kente değer katan isimlerin anısını yaşatmaya her daim önem verdiklerini belirtirken, Ferahlı Kafe’nin açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk getirmek istediklerini açıkladı.

Ferahlı Cafe açılışına katılan Ahmet Ferahlı’nın kızı Birsen Ferahlı çok mutlu olduklarını açıklarken Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e ve onun çalışma arkadaşlarına ailesi adına teşekkür etti.
 
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Sengel ve katılımcılar Ferahlı Cafe ve Efesium Hediyelik Eşya Dükkanı’nı gezdiler. Hidayet Dündar ve Yağmur Ekin de söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla açılışa renk kattılar. 


 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı