İzmir Gaziemir Kızılaydan Mardine Gönül Köprüsü


Gündem 5.11.2021 11:30:00 0
İzmir Gaziemir Kızılaydan Mardine Gönül Köprüsü

Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanlığı Gönül Köprüsü projesi kapsamında Mardinin Midyat ve Dargeçit ilçelerinde gıda dağıtımı yaptı.

İZMİR (İGFA)- Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, "Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanlığı'nın 'Gönül Köprüsü Kurma' projesinde Türk Kızılay Midyat Şube Başkanımız Murat Aytaç’ın koordinasyonunda Midyat ilçemizde ve Dargeçit ilçemizde 200 vatandaşımıza gıda yardımında bulunduk" dedi. 

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, "Başta Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel ve tüm ekip arkadaşlarına böyle bir projeyi başlatmış oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Gaziemir ile Dargeçit arasında gönül köprüsü kurulmasından dolayı zahmet edip dezavantajlı aileleri ziyaret etmeleri bizi gerçekten memnun etti" dedi. 

 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı