İzmir Gaziemirle Datça arasında kardeşlik köprüsü


Gündem 25.10.2021 14:00:00 0
İzmir Gaziemirle Datça arasında kardeşlik köprüsü

Ege bölgesinde yer alan İzmirin Gaziemir ve Muğlanın Datça ilçesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Kardeşliğimizin, iş birliğimizin ebedi olmasını diliyorum" dedi.

İZMİR(İGFA)- Gaziemir Belediyesi ile Datça Belediyesi, arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar arasında imzalanan protokolle, kültür, sanat, ekonomi, eğitim, gençlik politikası olmak üzere iki kent arasında çok sayıda ortak programın oluşturulması karar altına alındı.

Dostluk ve kardeşliğin güçlendirilmesi, iş birliğinin gelişmesi ve iki kentin güçlenmesi amacıyla hazırlanan protokolü imzalayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, iki kent arasındaki kardeşlik köprüsünün hayırlı olmasını diledi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı