İzmir Güzelbahçe araç filosunu güçlendiriyor


Gündem 18.06.2021 11:30:00 0
İzmir Güzelbahçe araç filosunu güçlendiriyor

İzmir Güzelbahçe Belediyesi halka daha iyi hizmet vermek için araç filosunu büyüttü.  

İZMİR (İGFA)  - İzmirde Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde yapılan törene Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İYİ Parti İlçe Başkanı Afet Albaş, CHP, AK Parti ve İYİ Parti meclis üyeleri ile belediye çalışanları katıldı.

Bir an önce kriz belediyeciliğinden hizmet belediyeciliğine geçmek istediklerini belirten Başkan İnce, kullanım adetleri çok düşük olan yüksek vinç gibi bazı hizmet araçları dışında kiralamaları tamamen kaldırarak taşeronu sonlandırdıklarını hatırlattı. "Mantıklı adımlarla eski makinaları elimizden çıkartıp, hizmet araçlarını yeniledik" diyen Başkan İnce, "Hizmet filomuzu gün geçtikçe güçlendirmeye devam ediyoruz. Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Hizmet filomuzu güçlendirmek için 2 milyon 650 bin liralık bir bütçe ayırdık.Kazıcı yükleyici kepçe, kamyonet, transit, can dostlarımız için sağlık işlerimize bir adet araç, kırıcı ekipman, bir adet forklift,ağaç yongalama makinası,  zabıta ekiplerimiz içiniki adet scooter, iki adet çim biçme makinası, yedek parçalarımız da dahil tamamını aldık. Araçlarımız şimdiden ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı