İzmir Güzelhisar Sosyal Tesisleri 1 Temmuz’da kapılarını açıyor


Gündem 30.06.2021 21:30:00 0
İzmir Güzelhisar Sosyal Tesisleri 1 Temmuz’da kapılarını açıyor

Aliağa Belediyesi’nin tarihi Güzelhisar Mahallesi’nde projelendirdiği ‘Güzelhisar Sosyal Tesisleri’ 1 Temmuz 2021 Perşembe günü itibariyle kapılarını açıyor.

İZMİR (İGFA) - Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın kırsal kalkınma ve turizm vizyonu çerçevesinde Güzelhisar Mahallesi’nin tanıtımı, mahallenin bir turizm destinasyonuna dönüştürülmesi ve bölgeye yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırılması amacıyla 10 ay önce başlatılan projede çalışmalar tamamlandı. Vatandaşlar tarafından uzun zamandır merakla beklenen sosyal tesis 1 Temmuz’da hizmet vermeye başlıyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE, TERTEMİZ HAVASIYLA MİSAFİRLERİNE HİZMET VERECEK

Güzelhisar Mahallesi’nde manzaraya hakim bir noktada 4 bin 860 metrekare alan üzerine kurulu sosyal tesis; Mahallenin tarihi dokusuna uygun olarak inşa edilen taş bina restoran, doğa manzaralı ahşap yürüyüş yolları, kamelyalar, çocuk oyun grupları, peyzaj düzenlemesi ve yeşille iç içe tertemiz havasıyla, doğa, tarih ve misafirlerine hizmet verecek.   


Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak