İzmir Karabağlar’a hidrolik giyotin makas


Gündem 25.07.2021 09:30:00 0
İzmir Karabağlar’a hidrolik giyotin makas

İzmirde Karabağlar Belediyesi, hizmetleri daha nitelikli ve hızlı sunmak için teknolojik hamlelerine devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gedizdeki şantiyesinde kullanılmak üzere hidrolik giyotin makas cihazı alındı.

İZMİR (İGFA) - 58 mahalle ve 3600 sokağıyla İzmirin en büyük ilçelerinden biri olan Karabağlarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabağlar Belediyesi, ekipmanlarını son teknoloji cihazlarla yenilemeye devam ediyor. Satın alınan hidrolik giyotin makas, Fen İşleri Müdürlüğü’nün kaynakhanesinde kullanılmaya başlandı.

Karabağların her noktasındaki parklarda, yollarda, demir doğrama işlemlerinde, kapılarda, ferforje ve tabela işlemlerinde kullanılan cihaz, kısa sürede zaman ve parça tasarrufu sağladı. Cihaz aynı zamanda dokunmatik ekranı ve ayak pedalı sayesinde iş güvenliği açısından da fark yarattı.

Karabağlarda yaşayan 500 bin nüfusa en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam ettiklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bütçemizi yerinde kullanarak ilçemize araç parklarımıza, şantiyelerimize böyle makineler kazandırmayı sürdüreceğiz” dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı