İzmir Karabağlar Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yönetiminde, Belediye Meclisinin ilk ekim ayı ilk toplantısı yapıldı.


Gündem 2.10.2021 18:00:00 0
İzmir Karabağlar Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı

İZMİR(İGFA)- Ana hizmet binasında yapılan Karabağlar Belediye Meclis  toplantısına CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emre Külekçi, MHP İlçe Sekreteri Şaban Çelik katıldı. 

Meclis toplantısını açan Başkan Selvitopu, “Atatürk Gençlik ve Spor Merkezimizin yapımı da hızla devam ediyoruz. Şu ana kadar 1470 kazığın yaklaşık 1400'ü bölgeye çakıldı. Bu iş tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarına geçilecek.Tiyatromuzun önemli bir ismini bu örnek tesisimize oybirliğiyle uygun gören meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu sayede Yıldız Kenter'in adı Karabağlar'da yaşamaya devam edecek” dedi. 

Yurtoğlu Mahallesi'ndeki park için ad için oylama yapılan toplantıda, parka Jandarma Astsubay Egemen Öztürk'ü adı verilecek. 


Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...