İzmir Karabağlar’da 106 hektarlık alanın planları vatandaşlara sunuldu


Gündem 8.07.2021 11:30:00 0
İzmir Karabağlar’da 106 hektarlık alanın planları vatandaşlara sunuldu

İzmir Karabağlar Belediyesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel mahalleleriyle Aydın Mahallesinin bir bölümünü kapsayan 106 hektarlık alanla ilgili planlama sürecinde gelinen aşamayı ve bundan sonra izlenecek yol haritasını vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

İZMİR (İGFA) - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu bölgede modern ve sağlıklı bir kent dokusu yaratmak istediklerini belirterek, tüm görüş ve önerileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ileteceklerini söyledi.

Karabağlar Belediyesi ana hizmet binasındaki Muzaffer İzgü Konferans Salonunda gerçekleştirilen buluşmaya, Başkan Selvitopunun yanı sıra, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Osman Aksüner Mahallesi Muhtarı Murat Toprak, Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Ahmet Tuna, Aydın Mahallesi Muhtarı Veysi Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Selvitopu, 106 hektarlık alanla ilgili hazırladıkları imar planına bakanlıktan, “emsal ve kat adetlerini bir daha gözden geçirin” içerikli yazı geldiğini belirterek, buluşmada bu konuyu değerlendirmeyi istediklerini söyledi.

Planların belirli bir olgunluk noktasına geldiğini belirten Başkan Selvitopu, “Bakanlığın da bizim de emsal konusunda bir görüşümüz var. Karşılıklı değerlendirmeler yapılıyor. Bu konu da çözüldüğünde hemen imar uygulamasına başlamak istiyoruz. Sizin de içinize sinen bir planla bu konuyu çözmek istiyoruz. Toplantıya katılımınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı