İzmir Karabağlar’da Başkan Selvitopu, meclisi bilgilendirdi


Gündem 2.07.2021 08:30:00 0
İzmir Karabağlar’da Başkan Selvitopu, meclisi bilgilendirdi

İzmirde Karabağlar Belediye Meclisinin Temmuz ayı ilk toplantısı ana hizmet binasındaki meclis salonunda yapıldı.

İZMİR (İGFA) - Meclis açılışında belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çöp toplama, zabıta, veterinerlik gibi hizmetlerin aksamadan sürdüğünü söyledi. Yapımı tamamlanan Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkeziyle Kibar Belediye Hizmet Kompleksinin geçici kabullerinin yapıldığını belirten Başkan Selvitopu, “Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi, Tahsin Yazıcı Kültür ve Semt Merkezi inşaatları da yüzde 95ler düzeyinde devam ediyor. Yapımına başladığımız Atatürk Gençlik Merkezinde de zemin güçlendirilmesi için kazıklar çakılıyor” dedi.

KAVACIK ÜZÜM FESTİVALİ EYLÜLDE

Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Kavacık Üzüm Festivalini Eylül ayında gerçekleştirmeyi planladıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Salgın önlemlerinin yayınlanan genelgeler doğrultusunda gevşetilmesiyle, bu tür etkinlikleri daha sık yapacağız” diye konuştu. Başkan Selvitopu, asfalt, park bakım ve yenilemelerinin de aralıksız sürdüğünü belirtti. Önümüzdeki günlerde okullarımızla ilgili de bakım ve onarım çalışmalarını başlatacaklarını kaydeden Başkan Selvitopu, "Yeni satın aldığımız 3 tonluk 200 yeni nesil çöp konteynerlerini de ilçemizin farklı noktalarına yerleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Öte yandan Başkan Selvitopu toplantının dilek ve temenniler bölümünde, bir milletvekilinin “Üniversite yapılırsa CHP Karabağları kaybeder” söylemlerine ilişkin de, “Madem üniversite gelince seçimi kaybedeceğiz o halde Uzunderedeki 80 hektarlık alanın tamamını üniversite yapın. Seçimi de farklı kazanmış olursunuz! Madem daha fazla oy alacaksınız, buyrun önünüz açık!” dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı