İzmir Karabağlar’da hafta sonu mesaisi


Gündem 30.05.2021 10:00:00 0
İzmir Karabağlar’da hafta sonu mesaisi

İzmir Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla yoğun mesai harcarken, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da çalışmaları yerinde inceledi.

İZMİR (İGFA) - Karabağlarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında, yol ve duvar yapımı, asfalt serimi gibi çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bu hafta sonu Salih Omurtak, Limontepe Refet Bele, Esenyalı, Uzundere, Özgür, Bahçelievler, Selvili, Bahriye Üçok mahallelerinde yol, kaldırım çalışmaları; Doğanay, Reis ve Bozyaka mahallelerinde de asfalt serimi gerçekleştirildi.

İşçilere kolay gelsin dileklerini ileten ve ekipleri yönlendiren Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti. Karabağlar Belediyesinin İzmir Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yapımını hızla sürdürdüğü Tahsin Yazıcı Kültür ve Semt Merkezindeki çalışmaları da denetleyen Başkan Selvitopu, sunduğu olanaklarla tüm Karabağlara hizmet verecek tesisin gelecek aylarda açılacağını hatırlattı. Başkan Selvitopu buradaki incelemesinin ardından Reis Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını kontrol etti ve işçilerle fotoğraf çektirdi.

Yeşilyurt Sevgi Yolunda da çalışmaları inceleyen ve bölge esnafını ziyaret eden Başkan Selvitopu, İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Sevgi Yolu Kültür Merkezi ve Nikah Salonu inşaatını da gezdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı