İzmir Karabağlarda Kent Konseyi Ağrı ile güven tazeledi


Gündem 14.11.2021 19:00:00 0
İzmir Karabağlarda Kent Konseyi Ağrı ile güven tazeledi

İzmir Karabağlarda Kent Konseyinin 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkan Alev Ağrı, güven tazeledi.

İZMİR (İGFA) - Karabağlar Kent Konseyi'nin 13. olağan genel kurulu, yoğun katılımla Bozyaka Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel kurulun açılışında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Modern, gelişmiş ve çağdaş bir Karabağlar hedefimize doğru emin adımlarla, birlikte yürüyoruz” dedi.

13. olağan genel kurula, Başkan Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı ve konsey üyeleri, İzmir Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kentin hakkını, hukukunu savunmaya devam edeceklerini söyledi. İzmir Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık da, duyarlılığı ve yaklaşımları nedeniyle Başkan Selvitopu'yla Karabağlar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

7 yıl önce Karabağlar'da bu tür genel kurulların yapılacağı sadece Bozyaka Kültür Merkezi olduğunu hatırlatan Başkan Selvitopu, bugün ise Kibar Belediye Hizmet Kompleksi, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi, Mustafa Necati Kültür Merkezi'ndeki büyük salonlarla sayının 4'e çıktığına dikkat çekti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaşama geçireceği Mimkent Kültür Merkezi Projesi'nin ihale sürecinde olduğunu belirterek, “Gelecek yıllarda kentimizin farklı bölgelerinde yeni kültür sanat merkezlerini yaşama geçireceğiz, Pazaryerlerini modernleştireceğiz. 2 yıl sonra hizmete açmayı planladığımız Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi, gençlerimize, çocuklarımıza önemli hizmet verecek” dedi.

Daha sonra tek listeyle yapılan seçimde, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı güven tazeledi. Konseyin yeni yürütme kurulu üyeleri de Feride Yıldırım, Feryal Güllüada, İhsan Ak, Laçin Ergün, Mürvet Engin, Nilgün Şentuna, Nurdan Saygıner, Ömer Ökten, Özgül Denizaltı, Rıza Ercan, Servinaz Ömür, Sibel Küçükyumruk ve Şafak Acar'dan oluştu.


ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah
Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla