İzmir Karabağlarda Nasreddin Hoca çocukları bekliyor


Gündem 15.11.2021 10:00:00 0
İzmir Karabağlarda Nasreddin Hoca çocukları bekliyor

Karabağlar Belediyesi tarafından kente kazandırılan Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi, ara tatillerini değerlendirmek isteyen çocukları bekliyor.

İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediyesi’nin, çocukları bilim, kültür ve sanatla çok özel bir ortamda buluşturmak amacıyla yaşama geçirdiği Uzundere'deki Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi, kapılarını bu ara tatilde, kısmi olarak açıyor.

Yaklaşık 7 milyon liraya mal olan merkez, gelecek günlerde “uzay”, “havacılık” gibi bir çok konu başlığı altında gerçekleştirilecek sergilere ev sahipliği yapacak. Bu sergilerin hazırlığı sürerken, ara tatillerini değerlendirmek isteyen çocuklara yönelik çeşitli deney ve sanat atölyeleri oluşturuldu.

Bu kapsamda 15-19 Kasım 2021 tarihlerinde, robot, dinamometre ve maske yapımından eğlenceli bilim gösterimlerine; yaratıcı dramadan bez çanta boyamaya kadar bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı