İzmir Karşıyakada İKLEVin yeni merkezi açıldı


Gündem 14.11.2021 12:00:00 0
İzmir Karşıyakada İKLEVin yeni merkezi açıldı

İzmirde Karşıyaka Lisesine her türlü desteğin yanı sıra binlerce öğrencisine burs veren İzmir Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı (İKLEV), üyelerinin desteğiyle aldığı binasına kavuştu.

İZMİR (İGFA) - Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yeni biranın açılış töreninde yaptığı konuşmada,“Karşıyaka Lisesi’ne verdiği burslarla öğrencilerini 25 yıldır destekleyen İzmir Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı’nın Yaşar Aksoy Sokak’taki yeni merkezinin hayırlı olmasını diliyorum. Genç nesillere verdiği destek için İKLEV’e teşekkür ediyorum” dedi.

İKLEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. H. Semih Güneş de 1996 yılında kurulan vakfın 238 üyesi bulunduğunu bildirdi. Hedefleri arasında ''ülkeye ve insanlığa yararlı aydın kişiler yetiştirmek'' olduğunu belirten Prof.Dr. Güneş, ''İzmir Karşıyaka Lisesi bina ve eğitim olanaklarının genişletilmesi, onarılması ve arttırılmasına katkı sağlamak, devletin kamu yükünü azaltacak çalışmalar yapmayı hedeflediklerini'' söyledi.

Prof.Dr. Güneş, 25 yıl sonra vakfın bir gayrimenkule sahip olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, gayrimenkul ve para bağışında bulunan üyelere teşekkür etti.


Edirne'de Jandarma'dan balık avına karşı tedbir Edirne'de Jandarma'dan balık avına karşı tedbir
Kocaeli'de Büyükşehir'den İzmit'in emekçilerine saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir'den İzmit'in emekçilerine saldırı!
KASKİ, öğrencilere su tasarrufunun önemini anlattı KASKİ, öğrencilere su tasarrufunun önemini anlattı
Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor