İzmir markası Sedimega’ya aynı yıl içinde iki ödül

İzmir bölgesinin proje ve mimari alanında yaptığı çalışmalar ile bilindik firmalarından olan Sedimega İnşaat, aynı yıl içinde iki kez ödüle layık görüldü ve Loft Albero Country Club projesi ‘Yılın Yatay Mimari Tasarımı’ ödülünü aldı.


Gündem 9.10.2021 09:30:00 0
İzmir markası Sedimega’ya aynı yıl içinde iki ödül

İZMİR (İGFA)- ‘Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Lüks Konut Markası’ adı altında  Temmuz ayında yapılan törende ‘Yılın Lüks Konut Markası’ olarak seçilen firma, GossipMag Business Ödülleri’nde Loft Albero Country Club projesiyle ‘Yılın Yatay Mimari Tasarımı’ ödülünü aldı.

İkinci alınan ödül hakkında konuşan Yüksek Mimar Arzu Avcı, “Loft Albero Country Club, çok önceden tasarımını yaptığım bir projeydi. İzmir Kemalpaşa’da muhteşem bir doğa manzarasıyla karşılaştığımızda Sedimega A.Ş. ekibimizle beraber bu projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Loft Albero Country Club bu şekilde doğmuş oldu. Ardından pandemi koşulları projemize değer kattı. Pandemi koşullarında artan talebi karşılamak, tüm bu süreçte motivasyon kaynağım oldu. Sedimega ekibine, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kerem Güney Avcı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başka başarılarda, yeni projelerde ve yeni ödüllerde buluşmak dileğiyle” dedi.
 


İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti
Kurtulmuş: "Biz Kudüs'te, Gazze'de ecdadın ayak izlerini takip ediyoruz" Kurtulmuş: "Biz Kudüs'te, Gazze'de ecdadın ayak izlerini takip ediyoruz"
Üs bölgesinde isim değişikliği! Üs bölgesinde isim değişikliği!
Konya Büyükşehir potada yarı finalde Konya Büyükşehir potada yarı finalde
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı