İzmir Narlıderede "Kentsel Dönüşüm" gündem oldu


Gündem 20.10.2021 13:30:00 0
İzmir Narlıderede

Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarılan kentsel dönüşüm planları için bilgilendirme toplantılarına başladı. 4 büyük mahalleyi kapsayan dönüşüm projesi için önce siyasi partilerin ilçe başkanlarına sonrasında muhtarlar, meclis üyeleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili sivil toplum kuruluşlarına süreç hakkında bilgi verildi.

İZMİR(İGFA)- Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir yer bırakmak için çalıştıklarını dile getiren Başkan Ali Engin "İlçemiz için son derece önemli olan kentsel dönüşüm konusunda ortak akıl ile yol alacağız, kimseyi mağdur etmeyeceğiz" dedi.

Narlıdere'nin uzun yıllardır gündeminde olan Kentsel Dönüşüm Planları, geçen ay Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarılmıştı. Süreç doğrultusunda bilgilendirme çalışmalarını hızlandıran Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin; CHP, İyi Parti, Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ile bir araya gelerek planlar hakkında bilgi verdi. Başkan Engin, bir sonraki toplantıda ise mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili sivil toplum kuruluşları ile toplantı yaptı. Toplantıda; askıya çıkarılan imar planları hakkında bilgi verildi, fikir alışverişinde bulunuldu.

Planların askı sürecinde bilgilendirme toplantılarına devam edecek olan Başkan Engin, 22 Ekim Cuma günü saat 12.00’de, Atatürk ve 2 İnönü mahallelerindeki hak sahipleriyle, 25 Ekim Pazartesi günü ise Çatalkaya ve Narlı mahallelerindeki hak sahipleri ile saat 15.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı