İzmir Urla iskelesi artık daha güzel

İzmirin Urla ilçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokak ve caddelerde yol yapım çalışmaları kapsamında iskelede bakım ve onarım yapıldı.


Gündem 13.10.2021 13:00:00 0
İzmir Urla iskelesi artık daha güzel

İZMİR(İGFA)-  Yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı İskele Mahallesi'nde 15 bin metrekare taş kaplama ve bordür uygulama çalışması gerçekleşti.

Kış ayının gelmesi ile olası su baskınlarını önleme amacıyla da granit oluk döşeme çalışması yapıldı. Ayrıca URİT Restoran yanındaki otoparkın kapasitesi artırılarak, Tanju Okan Parkı’nın yanındaki boş alana da yeni otopark yapıldı. Yapılan çalışmalar ile bölgede büyük ölçüde sorunu çözülmüi oldu.


Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor