İzmirde Bucalı öğrenciler hayvanlar için mama topladı

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen Lisesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında Anadolu Hayvan Hakları ve Hayvanları Koruma Tedavi Barındırma Derneği Gözyaşı Doğal Yaşam Çiftliğine ziyarette bulundu.


Gündem 13.10.2021 14:30:00 0
İzmirde Bucalı öğrenciler hayvanlar için mama topladı

İZMİR(İGFA)- Barınak yardımı ve seferberlik için öğretmenler eşliğinde mama toplama etkinliği düzenleyen Hayvanları Koruma Tedavi Barındırma Derneği, yarım ton mama topladı.

Barınak ziyareti sırasında hayvanlara vakit geçiren ve sorumlularla konuşan öğrenciler, topladıkları mamaları barınağa mama hediye etti. Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüsü Lise Müdürü Erkan Uray, "Dernekle iletişime geçtik.Çok fazla hayvana baktıkları halde çok fazla yardım alamadıklarını öğrendik. Öğrencilerimizle görüşerek bu derneğe yardım yapmaya karar verdik. İki günde 515 kilo kedi ve köpek maması topladık. Anadolu Hayvan Hakları ve Hayvanları Koruma Tedavi Barındırma Derneği, bu bölgede ekmek topluyor. Pazarlardan meyve sebze topluyor.Yeterli maddi güçleri olmadığı için kısıtlı imkanlarla hayvanları besliyorlar" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı