Gündem

Gündem Haberleri

İzmirde genç yeteneklerden konser


Gündem 24.10.2021 13:30:00 0
İzmirde genç yeteneklerden konser

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümünde okuyan gönüllü öğrencilerden oluşan Smyrna Gençlik Orkestrası, pandemi dolayısıyla ara verdiği konserlerine İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde verdikleri konserle yeni başlangıç yaptı.

İZMİR (İGFA) - Genç yetenekler pandemi arasından sonra yollarına devam ediyor. Smyrna Gençlik Orkestrası'nın kurucusu olan Onat Utku Selçuk'un şefliğini yaptığı konserde Yaşar Üniversitesi öğretim görevlilerinden Serdar Mamaç solist olarak yer aldı.

Konser sonunda dinleyicilere sürpriz olarak, İzmir Marşı çalan orkestranın yoğun katılım ve talep sonrası konserlerine devam etmesi bekleniyor.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı