İzmirde Güzelbahçe BİSİM’e kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde bisiklet farkındalığını ve kullanımını artırmayı hedeflediği BİSİM’i Güzelbahçe’ye de kurdu.


Gündem 30.03.2021 15:00:00 0
İzmirde Güzelbahçe BİSİM’e kavuştu
İZMİR (İGFA)- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehirin akıllı bisiklet kiralama sistemi olan BİSİM’in üç yeni istasyonunu faaliyete açtı. Liman Reis Mahallesi Uğur Mumcu Anıtı, Güzelbahçe Limanı ve Ahmet Piriştina Rekreasyon alanı isimleriyle adlandırılan istasyonların, İzmir genelinde BİSİM’in sayısını 55’e çıkarttığını ifade eden Başkan Soyer, bu istasyonlarda vatandaşların akıllı telefonlarıyla BİSİM mobil aplikasyonlarıyla karekodla bisiklet kiralayabileceklerini söyledi.  İlk defa bu yeni istasyonlarda kullanılacak sistemi kısa süre içerisinde İzmir’in tüm istasyonlarına yayacaklarını ifade eden Başkan Soyer, "İzmir genelinde bisiklet alt yapısının geliştirilmesi kırsal bisiklet rotalarının artırılması, şehrimizde bisiklet kültürünün artırılması için tek tek adımları atıyoruz" dedi. BİSİMİ KULLANMAYA DAVET İzmir’in bisiklet viyonunu ön plana çıkararak BİSİM noktalarını İzmir’in birçok yerinde yaygınlaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de, uzun süredir bisikleti sahile getirmek istediklerini belirterek, "Nasip Tunç başkanımızlaymış" dedi.  Konuşmaların sonrasında başkanlar ve beraberindeki heyet sahilde kısa bir sahil turu attı.

Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi