İzmirde Türk- Yunan dostluk ve barış mesajı

İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği, 15 Balkanlılar Halk Dansları ve Kültür Festivaline, Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu daveti ile katılan Yunanistan temsilcisi Girit Kandiya, dans gösterisi gerçekleştirdi.


Gündem 9.10.2021 12:00:00 0
İzmirde Türk- Yunan dostluk ve barış mesajı

İZMİR(İGFA)- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı festivalde dans gösterisi yapan Christoforos Brintakis yönetimindeki, dans ekibi ‘Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu’ Genel Başkanı Zafer Yusuf Güzelkasap'ın, Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza'nın özel daveti ile Başkonsolosluğa gerçekleştirdikleri ziyarette dostluk ve barış mesajı verdi.

Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza, ""Özellikle Türkiye ve Yunanistan arasında olmak üzere , bölge barışına da katkı sağlayacak bu gibi çalışmalardan büyük Memnuniyet duyuyoruz. Devamı ve benzer yeni  projelerde de 'Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu' ile işbirliğiiçinde olup destekleyeceğiz" dedi.

Görüşmede  karşılıklı dostluk ve barış mesajlarının verildiği bu anlamlı ziyaretin anısına Genel Başkan Zafer Yusuf Güzelkasap Başkonsolos Despoina Balkiza'ya plaket verdi.
 


İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü