İzmirde uyuşturucuya geçit verilmedi

İzmirde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir haftalık yapılan çok sayıda uyuşturucu madde ve malzemeler ile suç unsurları ele geçirilirken, gözaltına alınan 64 kişiden 14ü tutuklandı.


Gündem 29.03.2021 16:30:00 0
İzmirde uyuşturucuya geçit verilmedi

İZMİR (İGFA) - İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde 22-28 Mart tarihlerinde yaptıkları faaliyetleri paylaştı.  

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün çeşitli tarihlerde gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda;  1,474 esrar skank, 4 gram kokain, 87 gram eroin, 552 gram metamfetamin, 193 gram sentetik kannabinoidin yanı sıra 48 adet captagon, 17 adet ecstasy ve 2 bin 59 adet sentetik ecza malzemeleri ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 8 bin 990 lira nakit para ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 19 adet fişeğe de el konuldu. 

Olaylarla ilgili gözaltına alınan 63 şüpheli emniyetteki ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edildi. 14 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, 9 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi
İDSO çocuklar için çalacak İDSO çocuklar için çalacak
Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı
Olimpiyatlar yolunda Milli Sporcular teknolojiyle desteklenecek Olimpiyatlar yolunda Milli Sporcular teknolojiyle desteklenecek
Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor