İzmirdeki Manisalılara şehir turu

İzmirde yaşayan Manisalılar için, köklerinin olduğu şehri tanımaları için Manisa ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gezi turları düzenlenecek.


Gündem 1.10.2021 10:30:00 0
İzmirdeki Manisalılara şehir turu

MANİSA(İGFA)-  İzmir bulunan MANİLDER yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü'ye konuk oldu. Tanışma ve iştiare toplantısında Güzgülü, Manisalılar için gezi turları düzenlemek istediklerini söylerek proje üzerinde dernekle ortak çalışabileceklerini belirtti. 

Tanışma toplantısına ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MANİLDER) Başkanı İsmail Akarsu, Dernek Saymanı Emel Sertel ve Dernek Kültür-Sanat Başkanı Erdal Türkoğlu katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ağırlanan dernek, belirterek, 3 Ekim Pazar günü düzenleyecekleri derneklerinin tanışma ve istişare toplantısına belediyeyi de davet etti. Kültürel Gezi projesine başlamak istediklerini söyleyen Güzgülü, “Nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte Covid-19 salgını öncesinde bir projemiz vardı. İzmirli olmayıp, bu şehirde yaşayan en çok vatandaşın Manisalılar olduğunu görmüştük. Bundan hareketle İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle İzmir’de yaşayan Manisalıları ve özellikle çocuklarının doğdukları kentteki değişimi ve gelişimi görmeleri açısından geziler düzenlemeyi planlamıştık. Salgın baş gösterince bu projemiz de bir  süreliğine gerçekleşemedi. Sizlerin nazik davetinize karşılık, bizler de bu projeyi birlikte yapmaya davet ediyoruz”

 


Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
"Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız" "Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız"
Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor