İzmit Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yarın başlıyor


Gündem 1.08.2021 16:30:00 0
İzmit Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yarın başlıyor

Çocukların zihinsel gelişimine katkı sunmak için Kocaelinin İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle başlayacak olan Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi’ne son başvurular kabul ediliyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin çocukların gelişimine katkıda bulunmak, öğrenme becerilerini geliştirmek ve grupla uyumlu çalışma becerilerini arttırmak amacıyla hayata geçirdiği Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yarın (pazartesi) hem faaliyetlerine başlıyor, hem de son başvuruları kabul ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösterecek olan atölyede çocuklar hem sosyalleşecek, hem de kendilerini geliştirecek.  

2 Ağustos Pazartesi günü faaliyetlerine başlayan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde; çalışmalara katılan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kurallara uyma, sabır, sorumluluk, saygı, doğruluk, dürüstlük ve yardımlaşma gibi değerleri katmak; stratejik düşünme, grupla uyumlu çalışma, analitik düşünme, dikkat, konsantrasyon, yaratıcılık ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek hedefleniyor.

KAYIT İÇİN DE SON GÜN

8 Temmuz’da başvuruları alınmaya başlanan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’ne fiziksel ve psikomotor açıdan temel becerileri gerçekleştirebilecek tüm ilk ve orta okul seviyesindeki İzmitli çocuklar katılabiliyor. Çocuklarını akıl ve zeka oyunları atölyesine getirmek isteyen aileler yarın da izmit.bel.tr adresinden veya 262 318 00 00 (dahili 4704-4705) hatlı telefon numarasını arayarak kayıt yaptırabilecek.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.