İzmit Başkanlık Kupasının sahibi Bekirdere Spor oldu


Gündem 18.10.2021 13:00:00 0
İzmit Başkanlık Kupasının sahibi Bekirdere Spor oldu

İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nda, 13 takımın kıyasıya mücadele etti. Finalde Kadıköy Spor’u penaltı atışları sonucu 5-4 mağlup eden Bekirdere Spor oldu.

KOCAELİ(İGFA)- İzmit Belediyesi, İzmit’ten 13 takımı Başkanlık Kupası’nda bir araya getirdi. 4 Ekim’de başlayan turnuvada kıyasıya mücadeleler yaşanırken, rakiplerini tek tek eleyen Bekirdere Spor ile Kadıköy Spor adlarını finale yazdıran ekipler olmuştu. 

Pazar günü Cephanelik Stadı’nda saat 16:00’da başlayan müsabakada şampiyonluk mücadelesine çıkan iki takımdan gol perdesini açan taraf, Ferdi’nin penaltıdan attığı golle Kadıköy Spor oldu. Bu gole cevap vermekte gecikmeyen Bekirdere Spor, yine bir penaltı vuruşunda Serdar ile skoru 1-1’e getirdi. Kalan dakilarda eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Bekirdere Spor, İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nın sahibi oldu. 


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor