İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in testi pozitif çıktı

Kocaelide İzmit’in başarılı ve sevilen Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, COVID-19a yakalandı.


Gündem 28.04.2021 20:00:00 0
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in testi pozitif çıktı
Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ) Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra birçok projeye imza atan, özellikle pandemi sürecinde belediye olanaklarıyla üretilen maske ve dezenfektanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in test sonucu pozitif çıktı. "İzmit Kafası" adlı derginin tanıtımı sonrası kendini iyi hissetmeyen Başkan Hürriyet, Acıbadem Kocaeli Hastanesi’ne gitti. Burada yapılan testin pozitif çıkması nedeniyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aynı hastanede tedavi altına alındı. Başkan Hürriyetin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı