İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü’nü ziyaret etti


Gündem 1.11.2021 11:30:00 0
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü’nü ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’nin güzide ekiplerinden Şirinsulhiye Spor Kulübü’nün düzenlediği kahvaltı programında yöneticiler ve minik sporcularla bir araya geldi

KOCAELİ(İGFA)- İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’de faaliyetlerini sürdüren Şirinsulhiye Mahallesi’nin spor kulübü Şirinsulhiye Spor’un düzenlediği kahvaltı programına konuk oldu.

Kahvaltıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, " Her ne kadar İzmit Belediyesinin sınırları dışarısında olsa da spora, sporcuya ve kulüplere hem belediye hem de şahsım olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız" dedi. 

Ziyaretten ötürü büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Şirinsulhiye Spor Kulübü Başkanı Hasan Cebeci de, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e hem katılımı hem de verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. 

 


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.