İzmit Belediyesi, Gebzespor’u yalnız bırakmadı


Gündem 11.07.2021 12:30:00 0
İzmit Belediyesi, Gebzespor’u yalnız bırakmadı

Kocaeliyi Bölgesel Amatör Ligi’de temsil eden Gebzespor’da Başkan Recep Avcı’nın tek aday olarak girdiği ve güven tazelediği kongresine İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu da katıldı.

KOCAELİ (İGFA) - Spora ve sporcuya önem veren İzmit Belediyesinin üst düzey yöneticileri, ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Gebzepor Kulübü’nün genel kuruluna katıldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’nın katıldığı genel kurul Gebzespor Kulübü Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Tek adaylı genel kurulda Gebzespor’un mevcut başkanı Recep Avcı güven tazeledi. Avcı, kongrelerine katılan Torun ile Ağa’ya teşekkürlerini sundu.


Kayseri Kocasinan'da 3 günlük çocuk şenliği Kayseri Kocasinan'da 3 günlük çocuk şenliği
Hürmetçi Sazlığı için özel çalıştay Hürmetçi Sazlığı için özel çalıştay
ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi" ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi"
Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.