İzmit Belediyesi, Milli Eğitimden sosyal alan istedi


Gündem 22.10.2021 21:00:00 0
İzmit Belediyesi, Milli Eğitimden sosyal alan istedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmite sosyal alan yapılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılı talepte bulundu.

KOCAELİ(İGFA)- İzmit Tavşantepe Mahallesi Hacı Bektaşi Sokak'taki atıl alanı değerlendirmek isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet,  vatandaşların talebi üzerine sosyal bir yaşam alanına dönüştürmek için İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’e talepte bulundu.

İzmit Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tahsisinde olan Tavşantepe Mahallesi Hacı Bektaşi Sokak’taki atıl durumda bulunan alanı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gerekli izinleri vermesi halinde yeniden düzenleyerek canlı, eğlenceli ve kaliteli zaman geçirilebilecek bir sosyal alan haline getirecek.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ