İzmit Belediyesi özel gereksinimli bireylere program hazırladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, özel bireylerin sosyal yaşamda yer alması için özel etkinlik programı hazırlandı.


Gündem 8.10.2021 10:30:00 0
İzmit Belediyesi özel gereksinimli bireylere program hazırladı

İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyesi, özel bireylerin sosyal hayatta özgüven kazanması için özel bir etkinlik progrmı hazırladı.    

Özel bireyler için hazırlanan program 11 Ekim'de başlayıp 29 Ekim'de sona erecek. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü destekleri ile düzenlenen etkinlik programında egzersiz saatleri ve sohbet saatlerinin yanı sıra özel bireyler ahşap boyama, takı tasarımı, keçeden tasarım, kokulu taş, mandala boyama, kumaş boyama ve seramik atölyelerine katılacak. Dans ve müzik eğitimleri, toplumsal yaşam beceri eğitimi, meslek tanıtımı ve beslenme eğitimleri ile film izleme aktivileri gerçekleşecek. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor