İzmit Belediyesi, Tarım Zirvesinde yerini aldı

İstanbulda CHP Genel Merkezinin düzenlendiği Tarımsal Kalkınma Zirvesinde belediyeler tarafından tarımsal üretim projelerinin sergilendiği etkinliğe İzmit Belediyesi de katıldı.


Gündem 1.10.2021 13:30:00 0
İzmit Belediyesi, Tarım Zirvesinde yerini aldı

İSTANBUL(İGFA)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı tarımsal ürün ve üretimlerin tanıtıldığı, Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde CHP'li Belediyeler yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun zirve, 2 Ekim'e kadar  İstanbul Avrasya Gösteri  Merkezi’nde devam edecek. 

Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katılan 160 belediye ve 300 kooperatif içinde İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Çınar Kadın Kooperatifi'de yerini aldı. Stantta ; Tarımsal Üretim Bahçesi, Toprak ve Bitki Sağlığı Analizleri, Mısır Silaj Paketleme Projesi, İpek Böcekçiliği Projesi, Süper Meyve Aronya Yetiştiriciliği, İzmit Çarşısı ve Süt Sığırlarında Meme Sağlını Koruma, Çiğ Süt Üretiminde Hijyen ve Kaliteyi Arttırma Projesi broşürleri ziyerete gelen vatandaşa dağıtılıyor.  

Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi standında yer alan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'i  ziyaret etti. Başkan Hürriyet, tarımsal proje ile elde ettikleri ürünleri tanıttı. 


Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu