İzmit Belediyesi Yozgatlıları yalnız bırakmadı


Gündem 7.11.2021 12:30:00 0
İzmit Belediyesi Yozgatlıları yalnız bırakmadı

18 bin hemşehrisi bulunan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Körfez’de mülkiyeti kendilerine ait olan yeni dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Kendilerine ait dernek binasının açılışını yapan Kocaeli Yozgatlılar Dernek Başkanı Salih Ata ve yönetimini, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer yalnız bırakmadı. Tütünçiftlik Ağadere Caddesi alt başındaki yeni dernek binasının açılışında Dernek Başkanı Salih Ata ve yönetimini, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet adına açılışa katılan Sivil Toplum Kuruluşları ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer yalnız bırakmadı.

Dernek Başkanı ve yönetimini tebrik eden koordinatör Özer, derneklere verdiği önemi birçok proje ve etkinlikle ortaya koyan İzmit Belediye Başkanı Av Hürriyet’in selamlarını iletti. Özer, “Yeni dernek binanız sizlere ve tüm hemşehrilerinize hayırlı olsun” dedi. Başkan Ata, “Kocaeli’de 18 bin Yozgatlı var. Hemşerilerimizi bir arada tutmaya,  gelenek ve göreneklerimizi koruyarak gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”